Jovičić: Tepić revitalizuje kriminalce da bi skrenula istragu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2021, 11:46

Jovičić: Tepić revitalizuje kriminalce da bi skrenula istragu

Član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić izjavio je da Marinika Tepić ponovo iznosi laži na račun predsednika Vučića i njegove porodice, ali je, kako kaže, simptomatično što to čini u toku istrage protiv kriminalne grupe koja je prisluškivala predsednika i druge kriminalne grupe koja se bavila iznudama, reketom, drogom i najmonstruoznijim ubistvima.

"Postavlja se pitanje za čiji račun >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << želi da relativizuje kriminalce i koja je uloga i povezanost njenog šefa Ðilasa sa praćenjem i prisluškivanjem Aleksandra Vučića, sa pojedincima iz policije koji su u tome učestvovali i sa kriminalnom organizacijom Veljka Belivuka", upitao je Jovičić u saopštenju.

On je ocenio da je sramoćenje i budalaština to što “pompezno” najavljuje dokaze da se Vučić čuje sa kriminalcima a onda, kako navodi, iznese neke papire da se čuo sa Mišom Vacićem.

"To je Marinikin manir, ali zbog trenutka u kojem ona to radi, ja bih predložio nadležnim institucijama, policiji i tužilaštvu da se ispita ko stoji iza ove očigledne namere da se istraga “otera” u drugi pravac i da se zametne trag onima koji su nezakonito slušali i pratili predsednika Srbije i njegovu porodicu i kome je toliko stalo da se sakriju veze sa mafijaškom hobotnicom, koja ovim smo se uverili ima pipke i u Ðilasovoj ekipi", ukazao je Jovičić.

Tepić je juče izjavila da predsednik Srbije nije bio cilj prisluškivanja, niti je bio na merama prisluškivanja, već je tvrdila da je on "upao" na legalno prisluškivanje Miše Vacića, predsednika Srpske desnice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.