Jovičić: Šokiran sam politikantskim istupima Saše Jankovića

Izvor: Studio B, 16.Apr.2015, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić: Šokiran sam politikantskim istupima Saše Jankovića

Funkcioner Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić je rekao, u izjavi dostavljenoj medijima, da se zaštitnik građana Saša Janković samo bavi politikom.

Reagujući na izjavu zaštitnika građana Saše Jankovića koji je u vezi sa dosadašnjim saopštenjima o padu vojnog helikoptera izjavio da u javnost sa takvim podacima treba izlaziti veoma pažljivo, koristeći samo činjenice, te da se pri tome niko unapred ne abolira, funkcioner >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić poručio je da se Jankovć samo bavi politikom. 

"Šokiran sam politikantskim istupima Saše Jankovića, koji obavlja funkciju zaštitinika građana Srbije, a koji nikada nije doprinosio istini, nego se bavi politikom, i to na najprljaviji i najprizemniji način i predstavlja sramotu, a ne zaštitu za građane Srbije", naveo je Jovičić u pisanoj izjavi.

Jovičić smatra da je ombudsman lagao oko slučaja na Paradi ponosa, što je, kako je rekao, Tužilaštvo nepobitno utvrdilo, zatim je, kako je ocenio, lagao i manipulisao građanima što se tiče pada helikoptera, što je Komisija već potvrdila, a odluku treba da donese Tužilaštvo. Jovičić navodi da je Janković neodgovorni politikant koji se samo bavi, kako kaže, neistinama i tračevima, i to za ogromne narodne pare.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.