Janković se samo bavi politikom

Izvor: B92, 16.Apr.2015, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Janković se samo bavi politikom"

Funkcioner Aleksandar Jovičić izjavio je da se zaštitnik građana Saša Jankovć samo bavi politikom.

"Šokiran sam politikantskim istupima Saše Jankovića, koji obavlja funkciju zaštitinika građana Srbije, a koji nikada nije doprinosio istini, nego se bavi politikom, i to na najprljaviji i najprizemniji način", naveo je Jovičić u pisanoj izjavi.

Jovičić je navao i da je "Saša Janković lagao oko slučaja na Paradi ponosa, što je Tužilaštvo nepobitno utvrdilo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zatim je lagao i manipulisao građanima što se tiče pada helikoptera, što je Komisija već potvrdila, a videćemo šta će reći Tužilaštvo. On je neodgovorni politikant koji se samo bavi neistinama i tračevima, i to za ogromne narodne pare".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovičić: Šokiran sam politikantskim istupima Saše Jankovića

Izvor: Studio B, 16.Apr.2015

Funkcioner Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić je rekao, u izjavi dostavljenoj medijima, da se zaštitnik građana Saša Janković samo bavi politikom. ..Reagujući na izjavu zaštitnika građana Saše Jankovića koji je u vezi sa dosadašnjim saopštenjima o padu vojnog helikoptera izjavio...

Nastavak na Studio B...

Jovičić: Šokiran istupima Jankovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2015

Potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Jovičić "šokiran je politikantskim istupima" ombudsmana Saše Jankovića, kojem u saopštenju prigovara da se bavi politikom na "najprljaviji i najprizemniji način"...Jovičić smatra da je Janković "lagao" oko slučaja na Paradi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.