Jovičić: SNS zatekao dramatičnu situaciju

Izvor: RTS, 21.Feb.2015, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić: SNS zatekao dramatičnu situaciju

Potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Aleksandar Jovičić rekao je, povodom izjave funkcionera DS-a Dragana Šutanovca o dramatičnoj situaciji u Srbiji, da su naprednjaci zatekli dramatičnu situaciju koju je stvorio DS.
Aleksandar Jovičić je u izjavi dostavljenoj medijima naveo da SNS od dolaska na vlast govori o dramatičnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << situacije koju je zatekao, ali da za nju pronalazi rešenja, a konkretni rezultati takve finansijske politike već se pokazuju, prenosi Tanjug.

Funkcioner SNS je dodao da je Šutanovac, govoreći o nestručnim kadrovima bez iskustva, "verovatno mislio na sebe" i naveo da su najveći rezultati mandata Dragana Šutanovca "sumnjive nabavke neupotrebljive opreme i pašnjak prve klase u centru Beograda".
Jovičić je naveo i da je deficit budžeta Grada Beograda smanjen 2,5 puta.
"Deficit je smanjen ukidanjem sumnjivih ugovora kojima je novac izvlačen iz komunalnih preduzeća. To jasno i nedvosmisleno govori o formuli koju bi DS hteo ponovo da primenjuje na čitavoj teritoriji Srbije", poručio je Jovičić.
Funkcioner DS-a Dragan Šutanovac izjavio je da je Srbija u dramatičnom stanju i da zato na narednim izborima treba smeniti aktuelnu vlast.
Šutanovac je kritikovao vladu jer, kako je naglasio, umesto da dovede veliki broj investitora ona je dovela do toga da dug bude povećan od 15,5 na 23 milijarde evra.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.