Читај ми!

Jovičić: SNS zatekao dramatičnu situaciju

Potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Aleksandar Jovičić rekao je, povodom izjave funkcionera DS-a Dragana Šutanovca o dramatičnoj situaciji u Srbiji, da su naprednjaci zatekli dramatičnu situaciju koju je stvorio DS.

Aleksandar Jovičić je u izjavi dostavljenoj medijima naveo da SNS od dolaska na vlast govori o dramatičnosti situacije koju je zatekao, ali da za nju pronalazi rešenja, a konkretni rezultati takve finansijske politike već se pokazuju, prenosi Tanjug.

Funkcioner SNS je dodao da je Šutanovac, govoreći o nestručnim kadrovima bez iskustva, "verovatno mislio na sebe" i naveo da su najveći rezultati mandata Dragana Šutanovca "sumnjive nabavke neupotrebljive opreme i pašnjak prve klase u centru Beograda".

Jovičić je naveo i da je deficit budžeta Grada Beograda smanjen 2,5 puta.

"Deficit je smanjen ukidanjem sumnjivih ugovora kojima je novac izvlačen iz komunalnih preduzeća. To jasno i nedvosmisleno govori o formuli koju bi DS hteo ponovo da primenjuje na čitavoj teritoriji Srbije", poručio je Jovičić.

Funkcioner DS-a Dragan Šutanovac izjavio je da je Srbija u dramatičnom stanju i da zato na narednim izborima treba smeniti aktuelnu vlast.

Šutanovac je kritikovao vladu jer, kako je naglasio, umesto da dovede veliki broj investitora ona je dovela do toga da dug bude povećan od 15,5 na 23 milijarde evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара