Jovanović: Ne pozivam naprednjake u koaliciju

Izvor: Blic, 03.Apr.2012, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Ne pozivam naprednjake u koaliciju

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je da poziv predsedniku SNS Tomislavu Nikoliću da zajedno sa liderom DS Borisom Tadićem radi na stvaranju nove, moderne, evropske Srbije "nije poziv na koaliciju".

"Poziv za saradnju je bio jasan i znači da Nikolić nema pravo da nudi sebe kao kopiju Tadića i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da ima obavezu da kaže kako misli da reši probleme Srbije.

Dvadeset godina je vodio pogrešnu politiku, onda je uz pomoć Tadića odjednom zaboravio, ali nam danas ni jedan ni drugi ne kažu kako ćemo rešiti posledice te politike ili one koju su zajedno vodili u međuvremenu", rekao je Jovanović.

Jovanović je objasnio da se njegova ponuda odnosi na "politički konsenzus, ne za koaliciju".

Povezane vesti: Trivan: SNS ne nudi plan za rešenje kosovskog problema Jovanović: Formira se koalicija Tadića i Nikolića
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.