Jovanov: Vučić i SNS jednako vole svaki deo Srbije

Izvor: B92, 07.Apr.2018, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanov: Vučić i SNS jednako vole svaki deo Srbije

Posle saopštenja opozicionih partija o dešavanjima u Nišu, oglasio se i funkcioner SNS Milenko Jovanov.

On je istakao da “ne može grupa politikanata čija se podrška meri u promilima i čija je jedina politika "što gore, to bolje" da govori u ime Nišlija, a posebno nema pravo da građane Niša tera da državu Srbiju doživljavaju kao tuđu”.

"Još manje oni što su u Nišu samo otpuštali, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prodavali i zatvarali i koji za 12 godina vlasti, osim dugova, nisu iza sebe ostavili ni novootvoreni kiosk, imaju pravo da bilo šta spočitavaju Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci, koji su nakon decenija propadanja konkretnim potezima započeli ekonomski oporavak i Niša i čitavog juga Srbije", ističe se u saopštenju.

Jovanov ukazuje da nije zahvaljujući neradu i politici mržnje i pljuvanja Vučića britanski "Fajnenšel tajms" pozicionirao Niš na sedmo mesto, a niški region na treće mesto malih regija u Evropi u kategoriji privlačenja direktnih stranih investicija, nego zahvaljujući Vučićevom ozbiljnom i upornom radu na promeni ekonomskog ambijenta tog dela Srbije.

"Da nisu oni u Nišu izgradili i opremili najmoderniji klinički cenar u Srbijij Da nisu oni pomogli da se otvore pogoni 'Džonson elektrika', 'Astera', 'Leonija', 'Cumtobela' i drugih investitora ili će biti da je i to Vučić uradio, dok su oni spavali, mrzeli i pljuvali?" istako je Jovanov i dodao:

"Zašto ne kažu ovi lažni dušebrižnici da je na niškom aerodromu u samo jednoj godini Vučićeve vlasti bilo više putnika, nego za 12 godina njihove vlasti i to u zbiru? Zašto prećutkuju da je u njihovo vreme bilo 10 puta manje putnika od 331.582, koliko ih je bilo prošle godine? Zato što bi tada bilo jasno da je Vučić, a ne oni, radio na podizanju niškog aerodroma, a da su ga se oni setili samo zbog nekog bednog političkog poena."

Jovanov je naglasio na i Aleksandar Vučić i SNS jednako vole i brinu za svaki deo Srbije i to pokazuju dela - to građani i znaju i vide i takvu politiku nagrađuju podrškom na izborima.

"Zato sejanje mržnje, podvale i laži raznih politikanata kojima je uvek i za sve kriva Srbija neće proći, bilo da se radi o onima sa Kosova i Metohije, Raške, Vojvodine, ili iz Niša", napominje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.