Izvor: 011vodič.com, 23.Dec.2019, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanov: Nemoguće govoriti o sprezi korupcije i politike, a da se ne pomene Đilas

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov rekao je danas da je nemoguće govoriti o sprezi kriminala i korupcije sa politikom, a da se ne spomene predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.
„Zato je neobično da Đilasu toliko smeta svako spominjanje njegovog imena. Brojao je koliko ga puta spominju u emisijama, koliko puta ga spomenu na sednicama Skupštine, sada i Vučiću broji koliko puta izgovara njegovo ime“, naveo je Jovanov u pisanoj >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << izjavi.
„Tužno je slušati kako Vučić u pokušajima da opravda gluposti i lopovluk sebe i svojih saradnika, uporno ponavlja moje ime. To je dokaz frustracije čoveka koga sam pobedio na svakim slobodnim izborima, ali i totalnog raspada sistema u kome se Vučić pita za sve“, naveo je Đilas u pisanoj izjavi reagujući na današnje izlaganje Vučića.

The post Jovanov: Nemoguće govoriti o sprezi korupcije i politike, a da se ne pomene Đilas appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.