Jovanov: Ne postoji uvreda koju SZS nije u stanju da izgovori

Izvor: Danas, 27.Sep.2018, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanov: Ne postoji uvreda koju SZS nije u stanju da izgovori

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov ocenio je danas, reagujući na saopštenje Saveza za Srbiju da Vuk Jeremić u Njujorku boravi kao bivši visoki funckioner UN, a da Ana Brnabić, klevetajući opoziciju, izigrava "jeftinog portparola SNS", da ne postoji uvreda i prostota koju predstavnici SZS nisu u stanju da izgovore. Članak Jovanov: Ne postoji uvreda koju SZS nije u stanju da izgovori se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Nju Jork

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jovanov: Savez za Srbiju nastavlja sa vređanjem premijerke

Izvor: RTS, 27.Sep.2018

Potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov izjavio je da su "Đilas, Jeremić, Lutovac, Obradović i ostali iz njihovog saveza, nakon što su pozvali na silovanje premijerke Ane Brnabić, nastavili u istom pravcu i nazvali su predsednicu Vlade Srbije jeftinom". ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.