Jovanov: Jeremić samo želi da se dočepa fotelje

Izvor: BKTV News, 18.Jan.2017, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanov: Jeremić samo želi da se dočepa fotelje

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov saopštio je večeras da je vlada u kojoj je Vuk Jeremić bio ministar otpustila više od pola miliona ljudi, upropastila na hiljade firmi, a tajkunima poklanjala srpske oranice.

Jovanov u saopštenju navodi da kada je uništio sve što je mogao, Jeremić se spakovao i otišao u Ameriku i baš ga je bilo briga i za građane, i za Srbiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i za poljoprivredu, i za penzije.

"Sad, pošto u inostranstvu nije uspeo da dobije funkciju koju je želeo, vratio se u Srbiju i ođednom se setio građana Srbije i njihovih problema", ukazuje Jovanov i pita "i šta im je ponudio kao rešenje? Njima ništa, ali sebi fotelju predsednika Srbije".

"Dakle, kao i uvek, Jeremić misli samo o sebi, i o tome kako da se dočepa fotelje. Za narod ga je i dalje apsolutno baš briga", zaključio je Jovanov.

Jeremić je ranije danas, u Zrenjaninu na tribini u hotelu "Vojvodina" gde je razgovarao sa građanima, naveo da ne može da stoji po strani dok, kako su preneli mediji, "postajemo država jeftine radne snage i obespravljenih radnika".

Jeremić, koji je predsednik CIRSD, najavio je u nedelju kandidaturu na predstojećim izborima za predsednika Srbije.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.