Jovanov: Jeremić doveo zemlju na korak od bankrota

Izvor: Blic, 15.Mar.2017, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanov: Jeremić doveo zemlju na korak od bankrota

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov saopštio je večeras da su Vuk Jeremić i "njegova lopovska družina" pljačkom i neznanjem doveli zemlju na korak od bankrota, a da je realnost da je Aleksandar Vučić za samo nekoliko godina u potpunosti preokrenuo ekonomsku situaciju.

Jovanov je istakao da je Vučić zaslužan što Srbija ima ekonomiju na čvrstim temeljima, koja iz godine u godinu raste.

- Realnost je i da je Vuk Jeremić ostavio Srbiju sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stopom nezaposlenosti od 26 odsto, a da se iz luksuznog penthausa na Menhetnu vratio u onu u kojoj je Aleksandar Vučić tu stopu nezaposlenosti prepolovio - naveo je u saopštenju Jovanov.

Jovanov navodi da je i realnost da je Jeremić, sa svojim saveznicima Borisom Tadićem i Dušanom Petrovićem, zatvarao fabrike, uništavao banke i otpustio oko pola miliona ljudi za četiri godine, a da je Vučić otvorio 55 novih fabrika, da nijednu nije zatvorio i da je zaposlio više od 130.000 ljudi.

- To je realnost koju Vuk Jeremić ne može da sakrije svojim lažima, kao što na svaki mogući način sakriva ko mu je dao ogromne pare za kampanju i šta traži od njega zauzvrat - zaključio je Jovanov.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.