Jovanov: Imamo posla sa čovekom koji ne čita izveštaje ODIHR-a, ali voli da pametuje

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 21:09

Jovanov: Imamo posla sa čovekom koji ne čita izveštaje ODIHR-a, ali voli da pametuje

Član Predsedništva SNS Milenko Jovanov osvrnuo se na komentar Klemena Grošelja o izveštaju ODIHR-a.

"Kaže izvesni Klemen Grošelj kako izveštaj ODIHR-a o izborima u Srbiji sadrži 'rečenicu 'unfair conditions' i tu rečenicu nisam video ni u jednom izveštaju ODIHR-a za bilo koju drugu evropsku zemlju'.

Verovatno nikada nije video ni polarnog medveda u prirodnom staništu, ali to ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << znači da ne postoji.

E, isto je i u ovom slučaju, jer je baš taj termin 'unfair conditions' mogao da pročita u izveštajima za Poljsku i Mađarsku, zatim i Tursku, ali i vanevropske SAD. U izveštajima za sve te zemlje se koristi doslovno taj termin.

I šta ćemo sad?

Ili, dakle, imamo posla sa čovekom koji ne čita izveštaje ODIHR-a, ali voli da pametuje o njima, ili svesno laže, jer su mu tako naručili ovi iz Šolakovih medija.

U svakoj opciji mu je bilo pametnije da je ćutao." napisao je Jovanov u objavi na platformi "X".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.