Jovanov: Belivukova odbrana upotpunjena političkom podrškom Đilasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 17:30

Jovanov: Belivukova odbrana upotpunjena političkom podrškom Đilasa

Svi će odgovarati za ono što su radili. Pitanje je samo kojim redosledom - poručio je Milenko Jovanov

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov istakao je u saopštenju za javnost da je krajnje vreme da Dragan Đilas shvati da će Srbija pobediti svu mafiju i čak i najsurovije kriminalne kartele.

- Danas je Belivukova politička odbrana, nakon asistencije Đilasovih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medija, Đilasovih analitičara i Đilasovih botova na društvenim mrežama, upotpunjena i političkom podrškom samog Đilasa. Nimalo slučajno, baš na dan kada se očekuje podizanje optužnice protiv Belivuka, Miljkovića i ostalih pripadnika te grupe. Budući da je Srbiju nazvao zemljom Pabla Eskobara, onda je verovatno mislio da je Eskobar on sam, jer niko drugi na političkoj sceni u Srbiji, osim Dragana Đilasa, nema kolekciju fotografija sa višestruko osuđivanim kriminalcima poput Vlade Japanca, Jeremića, Koksa i njima sličnih - rekao je Jovanov i dodao:

- Neka Đilas pokuša da shvati da će Srbija pobediti svu mafiju, bilo da je upitanju Belivukov najsuroviji kriminalni kartel ikada viđen u našoj zemlji, bilo da su u pitanju lopovi u skupim odelima i sa kravatama za vratom, poput Dragana Đilasa. Svi će odgovarati za ono što su radili. Pitanje je samo kojim redosledom - poručio je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.