Joksimović: Ne mešamo se u politički život drugih

Izvor: Danas, 18.Apr.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimović: Ne mešamo se u politički život drugih

Krajem tekuće ili početkom naredne sedmice, iz beogradske centrale SNS na adresu Demokratskog fronta, biće upućeni predlozi čiji je cilj inoviranje platforme za smenu vlasti u Crnoj Gori jasnije pozicioniranje srpskih i prosrpskih političkih grupacija u odnosu na organizatore građanskih protesta. Članak Joksimović: Ne mešamo se u politički život drugih se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ko se vozi isključivo taksijem crvene boje i vozačem sa brkovima?

Izvor: Danas, 18.Apr.2019

Ako ste među onima koji kada naručuju taksi samo kažu adresu na koju treba da stigne, verovatno bi vam kreativni zahtevi o specifičnom izgledu taksiste, posebnom izgledu i boji automobila delovali veoma čudno. Članak Ko se vozi isključivo taksijem crvene boje i vozačem sa brkovima? se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.