Izvor: Danas, 25.Apr.2023, 07:01

Jesmo li mi ispali „kompletni idioti“?: Sagovornici Danasa o tome zašto rušitelji iz Savamale ni posle sedam godina nisu odgovarali

Naručilac posla u Hercegovačkoj, a to je SNS, neće iseći kriminalnu granu na kojoj sedi. To je još jedan dokaz da je Aleksandar Vučić zaštitnik organizovanog kriminala. Ne postoje institucije, ne postoji odgovornost…Nažalost, ne postoji ni ozbiljnija naznaka da je ikome više išta važno. I to je naša "post truth" Srbija u kojoj danas živimo, kažu sagovornici Danasa komentarišući što ni posle sedam godina od rušenja u Savamali počinioci nisu odgovarali.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Mihailović: Vučić sebe smatra jačim od zakona

Izvor: Danas, 25.Apr.2023

"Javno priznanje predsednika Republike, nakon sedam godina poricanja, da je nalogodavac nelegalnog rušenja objekata u Savamali, dokaz da Aleksandar Vučić sebe smatra jačim od zakona" ističe Vojislav Mihailović, lider POKS-a.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.