Jeremić: Tamni vilajet; Ivković: Koliko vam je tamna duša?

Izvor: B92, 13.Jul.2018, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Tamni vilajet; Ivković: Koliko vam je tamna duša?

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić se oglasio zbog slučaja “Marjanović“, a odgovor je odmah stigao od funkcionerke SNS i MUP Biljane Popović-Ivković.

Jeremić je na Tviteru napisao da su i predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova i funkcioner SNS Nebojša Stefanović tvrdili da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kompletirana optužnica protiv supruga ubijene Jelene Marjanović.

“Već dve godine po medijima prave cirkus sa mrtvom ženom. Devojčicu od sedam godina su ostavili deset meseci bez oca, koga su, kako izgleda, neopravdano držali u pritvoru. Tamni vilajet”, napisao je Jeremić.

Usledila je reakcija Ivkovićeve.

“Koliko li vam je tamna duša, kad se ne libite ni da tragičnu sudbinu Jelene Marjanović koristite ne bi li ste ućarili koji bedni politički poen? Znate vi dobro da puštanje nekoga iz pritvora da se brani sa slobode ne znači da je neko nevin? Jeremiću, presudu o tome donosi sud, a bogami znate i da je sve što ste napisali o slučaju čista manipulacija i obmanjivanje javnosti. Znate, ali ne marite, nadate se da će vam poslužiti svrsi i da ćete tim lažima upecati neki glasić”, napisala je Ivkovićeva.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.