Jeremić: Pozivam Vučevića da podnese prijavu i protiv Anđelka Vučića

Izvor: Beta, 08.Dec.2019, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Pozivam Vučevića da podnese prijavu i protiv Anđelka Vučića

Predsednik Narodne stranke i predsedavajući Saveza za Srbiju Vuk Jeremić izjavio je da se režim izruguje sa pravosudjem najavom da će gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević podneti prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja Vučića, a da će predsednik SNS-a od sutra svakako biti u još težoj poziciji."Aleksandar Vučić će u najmanju ruku odgovarati za krivično delo podsticanja na lažno prijavljivanje, jer je javno naredio Vučeviću da protiv njega podnese krivičnu prijavu - u slučaju da protiv njega ne bude podignuta optužnica. Ovo je još jedna komedija apsurda koja će se izučavati na fakultetima kada naprednjačka era postane ružna prošlost Srbije", rekao je Jeremić na konferenciji za novinare u Novom Sadu.Jeremić je pozvao Miloša Vučevića da, ako se ipak odluči na taj "sumanuti korak" i podnese prijavu protiv braće Vučić, prijavu proširi i na njihovog oca Andjelka Vučića, i to za krivično delo trgovine uticajem."Koliko često Andjelko Vučić boravi u centrali Bezbednosno-informativne agencije (BIA)? Da li je istina da je Andjelko Vučić daje naloge novopečenom agentu BIA Brunu Djuranu protiv koga da se preduzimaju mere", upitao je Jeremić.Jeremić je upitao i da li je Andjelko Vučić "naredio odmazdu" protiv ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića zbog hapšenja u ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeremić: Lažni izbori na proleće, pravi na zimu

Izvor: Danas, 09.Dec.2019, 10:58

Predsednik Narodne stranke i predsedavajući Saveza za Srbiju Vuk Jeremić izjavio je da će 2020. godina biti presudna i da će, ako opozicija istraje u bojkotu, sledeće godine izbori varovatno biti održani dva puta, lažni na proleće i pravi na zimu, kada će vlast biti poražena.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.