Javna preduzeća neće biti partijski plen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2014, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javna preduzeća neće biti partijski plen

Lider SNS i budući premijer Aleksandar Vučić izjavio je večeras da javna preduzeća neće više biti partijski plen. "Nema više partija u javnim preduzećima, ne bore se više partije u Srbiji za javna preduzeća i tačka - i na nivou Srbije i na nivou grada Beograda", rekao je Vučić gostujući na RTS.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

JP neće biti partijski plen, penzije miruju, manje plate u javnom sektoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2014

Lider SNS i budući premijer Aleksandar Vučić izjavio je večeras da javna preduzeća neće više biti partijski plen. Gostujući na RTS-u Vučić je rekao i da penzije neće biti smanjene, da smatra da bi solidarni porez trebalo ukinuti, ali i da plate u javnom sektoru treba da budu smanjene. Lider...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.