Janković objavio 11 principa

Izvor: Večernje novosti, 07.Sep.2017, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković objavio 11 principa

Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković pozvao je opoziciju da se uoči izbora u prestonici unapred obavežu da ni pre ni posle glasanja ni na koji način neće sarađivati sa SNS LIDER Pokreta slobodnih građana Saša Janković pozvao je sve opozicione stranke da se uoči izbora u prestonici unapred obavežu da ni pre ni posle glasanja ni na koji način neće sarađivati sa SNS. U >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << "11 principa opozicije za slobodni Beograd", koje je objavio, on traži i da se svi lideri obavežu da će "voditi kampanju protiv nepodnošljive vlasti, a ne za međusobnu prevlast". Janković traži i da sve stranke koje prelaze cenzus "prihvate pod svoju kapu srodne manje opozicione grupacije koje bi sa cenzusom možda imale problema, kako se ni jedan jedini opozicioni glas ne bi izgubio".Pročitajte još: Janković ignoriše DS - Svi unapred treba da prihvate da će nakon izbora vodeću ulogu imati ona demokratska opoziciona opcija koja dobije najviše poverenja građana i da ćemo joj omogućiti da formira vlast, a ne da je bilo ko ucenjuje svojim manjim, a potrebnim izbornim rezultatom - navodi se u principima PSG.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jankovićev Pokret objavio 11 PRINCIPA za izbore u Beogradu

Izvor: Blic, 08.Sep.2017, 11:47

Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković objavio je 11 principa opozicije za slobodni Beograd pomoću kojih bi moglo da se dođe do uspeha...To su:..1. Da se sve opozicione organizacije unapred javno obavežu da ni posle izbora neće sarađivati sa SNS, posredno ili neposredno...2. Da se obavežemo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.