Izvor: Danas, 14.Jun.2023, 13:54

Janko Veselinović o odlaganju sednice za smenu Gašića: Poslanici vladajuće većine u restoranu i po hodnicima, nisu se odazvali ni na zvonce

Činjenica da je SNS, svojim koalicionim partnerima, danas onemogućio zasedanje tako što nije dao kvorum za početak rada skupštinske sednice o predlogu opozicije za smenu ministra policije Bratislava Gašića dokaz je da je SNS izgubio politički kompas, navodi Janko Veselinović, lider Pokreta za preokret, i poslanik Ujedinjenih u Skupštini Srbije.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

U subotu će biti obezbeđen kvorum na ulicama: Opozicija o nameri režima da opstruiše skupštinsku raspravu o Bratislavu Gašiću

Izvor: Danas, 14.Jun.2023

Do sada je Aleksandar Vučić više puta ponovio da neće dozvoliti smenu Bratislava Gašića, ministra policije i to nije ništa novo. Međutim nakon prekida sednice Skupštine Srbije, navodno zbog nedostatka kvoruma, jasno je da Vučić neće dozvoliti ni skupštinsku raspravu o Gašićevom razrešenju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.