JASNA PORUKA VUČIĆA POVODOM SITUACIJE NA KiM: Ako misle da je moguće da ponove 17. mart 2004, to se neće dogoditi (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2022, 20:35

JASNA PORUKA VUČIĆA POVODOM SITUACIJE NA KiM: Ako misle da je moguće da ponove 17. mart 2004, to se neće dogoditi (FOTO/VIDEO)

Na instagram nalogu sns_srbija objavljena moćna poruka predsednika Vučića!

Na Instagram nalogu SNS Srbija osvanula je fotografija predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa porukom povodom događaja na severu Kosova.

Na fotografiji stoji citat ranijeg obraćanja predsednika Srbije naciji.

- Ako misle da je moguće da ponove 17. mart 2004, to se neće dogoditi. Sve što želimo je mir - navedeno je na fotografiji.

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by СНС Србија (@sns_srbija)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu snimak  sa današnje konferncije za medije na kojoj je pričao o situaciji na Kosovu i Metohij, uputivši ovu snažnu poruku.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jaka poruka Kurtiju: "Predaje neće biti i pobediće Srbija" FOTO

Izvor: B92, 01.Avg.2022, 16:09

Na Instagram nalogu SNS Srbija osvanula je fotografija sa citatom predsednika Srbije Aleksandra Vučića..."Mi ćemo da molimo za mir i da tražimo mir, ali predaje neće biti i pobediće Srbija. Drznu li se da krenu u progon i maltretiranje i ubijanju Srba na Kosovu i Metohiji, Srbija će pobediti",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.