Izgoreo automobil novog direktora “Tržnice”

Izvor: JužneVesti.com, 19.Nov.2017, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgoreo automobil novog direktora “Tržnice”

Automobil još jednog funkcionera SNS u Nišu je izgoreo. Veća materijalna šteta pričinjena je na automobilu novog direktora Tržnice Gorana Đorđevića koji je noćas oko 3 sata goreo u Episkopskoj ulici. Uviđaj je okončan, a iz policije za ponedeljak najavljuju informacije o uzroku požara.

Foto: P. Blagojević / Južne vestiKako kažu u policiji, njima je noćas oko 3 prijavljeno da “mercedes” koji je bio parkiran u Episkopskoj ulici gori, a kažu da su >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << brzo obezbedili lice mesta i omogućili vatrogascima da ugase požar.

Na vozilu je pričinjena veća materijalna šteta, povređenih nema. Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, rad po toj prijavi je u toku - kažu u policiji.

U Osnovnom javnom tužilaštvu kažu da je auto koji je goreo vlasništvo direktora Tržnice Gorana Đorđevića, a osim njegovog automobila, dodaju, požar je zahvatio i “citroen” koji je bio parkiran pored.

Foto: P. Blagojević / Južne vesti

Inače, Goran Đorđević je jedan od novoizabranih direktora, a iz Parking servisa je prešao u direktorsku fotelju u Tržnici.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.