„Iz petnih žila obuzdavamo svoje članstvo“: Marina Raguš (SNS) poručila da je na opoziciji da spreči građanske sukobe

Izvor: Danas, 18.Mar.2024, 15:39

„Iz petnih žila obuzdavamo svoje članstvo“: Marina Raguš (SNS) poručila da je na opoziciji da spreči građanske sukobe

Narodna poslanica Srpske napredne stranke (SNS) Marina Raguš na konferenciji za medije u holu Narodne skupštine izjavila je da je za atmosferu u plenumu i društvu odgovorna opozicija, te da ova stranka mora da obuzdava svoje članstvo kako ne bi uzvratili na, kako je rekla, napade i uvrede koje njihovi aktivisti trpe.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

„Opozicija nije kreirala krizu u društvu“: Predrag Marsenić (Novi DSS) kaže da SNS od beogradskih želi da napravi nacionalne izbore

Izvor: Danas, 18.Mar.2024

Narodni poslanik Nove demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Predrag Marsenić izjavio je medijima u holu Narodne skupštine da vlast od beogradskih izbora želi da stvori nacionalne i da zato toliko govori o temi Kosova, te da opozicija nije kreirala krizu u društvu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.