Ivan Bogdanović novi predsednik opštine Lebane

Izvor: juGmedia, 30.Nov.2017, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Bogdanović novi predsednik opštine Lebane

Glasovima 24 od ukupno 28 prisutnih odbornika, diplomirani ekonomisita Ivan Bogdanović izabran je danas za novog predsednika opštine Lebane na vanrednoj Skupštini opštine, pošto je njegov prethodnik Zoran Ilić dao neopozivu ostavku. Obojica su članovi SNS.

Bogdanović, koji je bio Ilićev zamenik, se u svom kratkom govoru zahvalio na izboru, rekavši da će nastaviti tamo gde je njegov prethodnik koga doživljava kao – mentora, stao. Takođe je ocenio da se >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u prethodnom periodu dobro radilo.

Zoran Ilić postavljen je za v.d. direktora Veterinasrke stanice, pošto je sa te funkcije razrešen Goran Kovinić

Na njegov predlog za zamenika predsednika izabran je Boban Pejić, dosadašnji zamenik predsednika Skupštine opštine, kao i 11 članova Opštinskog veća, isti koji su bili u prethodnom sazivu, dok je za novog zamenika predsednika Skupštine izabran Svetislav Pavlović, profesor matematike.

Prema onome što se danas čulo, može se zaključiti da je Zoran Ilić dobro obavljao svoj posao u prethodnih godinu i po dana, ali da je namera bila da na čeone funkcije dođe novi, mladi tim, koji će uvesti Lebane u prosperitetnu epohu.

Tako je bar stanje predstavio Zoran Ilić, pogotovo Goran Jović, šef odborničke grupe SNS, poverenik te stranke za Lebane i tast Ivana Bogdanovića.

Ne postoji nikakva pozadina ostavke Zorana Ilića, to su neki stranački dogovori. Prepustićemo nekim novim ljudima da vode našu lokalnu samoupravu, nova ekipa za budućnost, a Ilić i ja ćemo im pružati podršku. Krajnji cilj je prosperitet Lebana“, kazao je Jović, koji je za 20 dana najavio otvaranje nove fabrike, a potom još novih fabrika u Lebanu.

Činilo se da je Zoran Ilić srećan zbog odlaska s funkcije predsednika, na šta navodi zaključak njegovog srećnog izraza na licu i mnogo reči hvale na račun svog naslednika.

Milica Ivanović

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Ivan Bogdanović novi predsednik opštine Lebane

Izvor: JUGpress.com, 30.Nov.2017

LEBANE..Na današnjoj  17. sednici Skupštine opštine Lebana izabran je novi predsednik opštine Lebane, ovu  funkciju će ubuduće obavljati Ivan Bogdanović, diplomirani menadžer, odbornik sa liste SNS-a...Za njega je glasalo 24 odbornika...Na njegov predlog za zamenika predsednika opštine izabran...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.