Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2022, 11:04

Intervju Raša Nedeljkov: Veliki broj primaoca socijalnih usluga ucenjen da učestvuju u nelegalnim radnjama u predizbornoj kampanji

Organizacija CRTA predstavila je nedavno istraživanje o pritiscima, pretnjama, ucenama i uslugama koje se dešavaju tokom izbornog procesa angažovanima u javnom sektoru. Sa svedočenjima direktnih učesnika, čak i onih koji su prisiljavali druge na nelegalne radnje. Da se to dešava redovno, svedoče i krivične prijave koje je CRTA podnosila, izveštaji posmatrača, video-zapisi s terena – naravno, reč je po pravilu o vladajućim strankama, posebno Srpskoj naprednoj stranci – ali ovaj dokument je celovit, pa o dometima istraživanja razgovaramo s Rašom Nedeljkovim, programskim direktorom organizacije CRTA.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.