Imam ideju kako da tvog tatu i druge očeve vratim u Srbiju: Vučić dao obećanje devojčici (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 29.Maj.2020, 22:44

"Imam ideju kako da tvog tatu i druge očeve vratim u Srbiju": Vučić dao obećanje devojčici (VIDEO)

Deca su naša budućnost i za njih bi trebalo graditi i raditi kako bi ona stvarala budućnost u Srbiji Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu "avucic" novi predizborni spot, u kome razgovara sa devojčicom."Šta bi ti sad da napraviš", pita je Vučić dok se igraju sa vozićem, na šta ona odgovara "put", preneo je sajt B92.Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u spotu objašnjava devojčici da ljudi prave puteve da bi imali više šansi i više mogućnosti za posao.Devojčica govori o važnoj prednosti puteva: "Mogu da idu kod babe i dede", a na pitanje šta još želi da bude napravljeno odgovara "još škola i vrtića"."Nastavićemo da gradimo za našu decu", poručio je Vučić.Vučić je u spotu devojčici rekao da ima ideju kako da "njenog tatu, i sve druge tate" koje rade u inostranstvu vrate u Srbiju, na šta ona zaključuje: "To bih volela najviše na svetu".

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Da vratimo tvog tatu iz Nemačke? To bih volela najviše na svetu! (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 30.Maj.2020, 09:04

Aleksandar Vučić je na svom Instagram nalogu objavio novi predizborni spot u kom razgovara sa devojčicom.. Dok su se igrali vozićem, razgovarali su o putevima, školama, vrtićima i tati koji je u Nemačkoj.. Vučić: Šta bi ti sad da napraviš? Devojčica: Put. Vučić: U redu. Pravimo put! A...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.