Ilić: Ne mogu stranim firmama da se daju subvencije, a našima ništa

Izvor: Press, 01.Mar.2014, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Ne mogu stranim firmama da se daju subvencije, a našima ništa

Ilić je, kako je saopšteno iz Nove Srbije, istakao da je za postizanje ekonomske stabilnosti ključno rešavanje poreske politike, a da bi se porezi smanjili, mora da radi više firmi.

"Ne mogu za strane firme da se daju subvencije i sve da bude džabe, a da naše firme sve plaćaju", rekao je Ilić prilikom posete Jagodini.

On je pozvao građane Pomoravskog okruga da na izborima 16. marta podrže koaliciju okupljenu oko SNS, u kojoj je i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Nova Srbija, jer je, kako je rekao, to jedina opcija koja je sposobna da Srbiji obezbedi zdrave investicije. 

"Srbiji ne treba velika priča, već veliki rezultat, a to može da obezbedi samo neka nova vlada s Aleksandrom Vučićem na čelu", zaključio je Ilić koji je danas posetio i Despotovac i Paraćin, gde je razgovarao s građanima. 
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Jagodina

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.