Iako joj je potvrđen mandat u Skupštini Vojvodine, Jasna Šproh ne podnosi ostavku na mesto predsednice Opštine Bački Petrovac

Izvor: Danas, 19.Mar.2024, 13:28

Iako joj je potvrđen mandat u Skupštini Vojvodine, Jasna Šproh ne podnosi ostavku na mesto predsednice Opštine Bački Petrovac

Mandati poslanika u novom sazivu Skupštine Vojvodine, između ostalih i Jasni Šproh (SNS), predsednici Opštine Bački Petrovac, potvrđeni su još 9. februara, a iako zakoni govore u prilog zabrani kumulacije funkcija i nespojivosti funkcija u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti, predsednica bačkopetrovačke opštine nastavlja da obavlja i poslove u Opštini.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Sukob interesa u Bačkom Petrovcu: Predsednica ne da ostavku, a poslanica je u Skupštini Vojvodine

Izvor: Radio 021, 19.Mar.2024

Predsednica Opštine Bački Petrovac Jasna Šproh, iako joj je mandat poslanice u novom sazivu Skupštine Vojvodine potvrđen još 9. februara, i dalje je na čelu ove opštine.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.