IRENA VUJOVIĆ (SNS): Sraman i bezobziran pokušaj lidera opozicije da izazovu nasilje na ulicama Beograda

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 00:32

IRENA VUJOVIĆ (SNS): Sraman i bezobziran pokušaj lidera opozicije da izazovu nasilje na ulicama Beograda

Borba sa korona virusom ne sme da bude instrument za političku borbu.

Večerašnji neredi u Beogradu zbog najavljenih mera da bi se sačuvali životi i zdravlje građana su još jedan sraman i bezobziran pokušaj lidera opozicije da izazovu nasilje na ulicama glavnog grada, izjavila je Irena Vujović, predsednica beogradske opštine Savski venac i članica predsedništva SNS.

- Užasava činjenica da u tom očajničkom pokušaju tajkuna i neodgovornih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << političara koji bi vlast na silu podstrekuju druge ljude da ugrožavaju svoje zdravlje.

Vođe opozicionih stranka su imali priliku da se za podršku građana bore na demokratski način, a kada im je propala ideja bojkota, vratili su se ponovo na ulice i to u sred epidemije da ponovo pokušaju nasiljem da se dočepaju vlasti.

Molim građane za odgovornost jer jedino zajedno možemo pobediti kovid-19 - izjavila je Irena Vujović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.