Izvor: Danas, 24.Feb.2024, 09:07

INTERVJU Vladimir Obradović: SNS je odlučio da u Beogradu ide na nove izbore, kako bi na taj način pokušao da krađu gurne pod tepih

"Iz nepoznatog razloga SNS-u i SPS-u, koji i pored nezapamćene izborne krađe nemaju većinu u Beogradu, sada ne odgovara većina od 56 odbornika, već žele, kako kažu, da ceo Nestorovićev pokret podrži vladajuću koaliciju. Takav stav nisu imali prilikom formiranja vlasti po drugim lokalnim samouprava u Srbiji. Takav stav nisu imali ni u prošlom sazivu beogradske Skupštine, kada su preuzimali po jednog ili dva prelatača iz drugih stranaka. Sve je to, očigledno, izgovor za ciljem da se tema skrene sa činjenice da su protekli izborni bili neregularni i da su SNS i SPS izgubili vlast u Beogradu."

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.