Izvor: Danas, 28.Apr.2023, 08:10

INTERVJU Velimir Ilić: Basta je bio dobar džudista, ali se u privredu uopšte ne razume

"Nema čoveka u Srpskoj naprednoj stranci da je bio na nekoj funkciji, a da iza njega nije ostao kriminal i čitave uništene institucije. To zna i Srbija, zna i Aleksandar Vučić, pa zato najavljuje formiranje nekog Narodnog pokreta. Misli Vučić da će stvaranjem nove, napuderisane političke organizacije da spere sve nepodopštine, sav kriminal i korupciju koji su godinama unišatavali Srbiju. Narod nije glup, samo je uplašen", kaže Velimir Ilić, lider Nove Sbije u razgovoru za Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ilić: SNS da odgovori ko je stvorio Belivuka, ko je uništio EPS, kakva je kumova uloga bila

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Apr.2023

Predsednik Nove Srbije, nekadašnji ministar, Velimir Ilić izjavio je da predsednik države i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić "misli da će stvaranjem nove, napuderisane političke organizacije (Narodnog pokreta za državu) da spere sve nepodopštine, sav kriminal i korupciju koji su...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.