INTERESI DRŽAVE UVEK ISPRED STRANAČKIH Vučević na sastanku SNS: Verujemo u Srbiju koja odlučuje sama

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 19:21

"INTERESI DRŽAVE UVEK ISPRED STRANAČKIH" Vučević na sastanku SNS: "Verujemo u Srbiju koja odlučuje sama"

Vučević i Glišić danas su razgovarali sa članovima i predsednicima opštinskih i gradskih odbora u Zaječarskom i Borskom okrugu.

 Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević i predsednik Izvršnog odbora Darko Glišić danas su bili na sastanku sa predsednicima i članovima dva gradska odbora: u Zaječarskom i Borskom okrugu.

Vučević je na sastancima sa članstvom Srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napredne stranke u Zaječaru i Boru istakao je da je siguran da je SNS "spremna da čuva Srbiju", saopštila je ta stranka.

Poručio je da je Srpska napredna stranka spremna da čuva Srbiju, "da interesi i ciljevi države budu uvek ispred stranačkih interesa".

- Verujemo u Srbiju koja odlučuje sama, u politiku gde Srbija sedi u svojoj stolici i odlučuje svojom glavom i zato će SNS biti prva u budućem pokretu za državu, koji će okupiti i građane koji nisu deo stranke, ali veruju u našu Srbiju. Predsednik Aleksandar Vučić ima na koga da se osloni, može mirno da se posveti državnom poslu i zaštiti Srba na KiM - zaključio je Vučević.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučević: Interesi i ciljevi države uvek ispred stranačkih interesa SNS

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Jul.2023

ZAJEČAR/BOR – Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević i predsednik Izvršnog odbora Darko Glišić danas su razgovarali sa članovima i predsednicima opštinskih i gradskih odbora u Zaječarskom i Borskom okrugu. Vučević je na sastancima sa članstvom Srpske napredne stranke u Zaječaru...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.