Izvor: JUGpress.com, 17.Feb.2017, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I vlasotinački naprednjaci podržali Vučića

VLASOTINCE

OO SNS Vlasotince je na današnjoj sednici doneo jednoglasnu odluku kojom je podržana odluka Predsedništva SNS od 14. februara 2017 godine, da predsednik stranke Aleksandar Vučić bude kandidat SNS za predsednika na izborima za predsednika Republike Srbije, saopšteno je večeras iz ovog odbora..

Ovom odlukom je pokazano >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << apsolutno jedinstvo svih članova Opštinske organizacije SNS Vlasotinca i ukazano da se istom čuva, ne samo SNS, već se brani i budućnost Srbije, dodaje se u saopštenju i navodi da se “ovom odlukom  poručuje svima koji bi da Srbiju vrate u vreme tajkunske Srbije, da im neće uspeti ovaj pokušaj obračuna i uklanjanja sa političke scene Aleksandra Vučića”.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.