I niški SNS osudjuje Vuka Jeremića zbog tvita

Izvor: JUGpress.com, 31.Okt.2018, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I niški SNS osudjuje Vuka Jeremića zbog tvita

NIŠ

 

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Nišu optužio je Vuka Jeremića zbog, “napada na premijerku Srbije Anu Brnabić”, a opozicioni Savez za Srbiju za” politiku državnog udara.”

“Po ko zna koji put, pristojna, napredna i moderna Srbija svedok je bestidnog napada na ličnost premijerke Ane Brnabić od strane predstavnika takozvanog „Saveza >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za Srbiju“. Ovoga puta glasnogovornik mržnje bio je Vuk Jeremić, čovek protiv čijih se prijatelja i saradnika vode istrage za međunarodne korupcionaške afere i koji je, kao ministar inostranih poslova, trošio novac građana Srbije putujući po svetu u vreme kada su se jedno za drugim nizala priznanja samoproglašene nezavisnosti Kosova” kaže se u saopštenju SNS Niš .

U saopštenju se dodaje da “po ko zna koji put u  poslednjih nekoliko meseci, građani Srbije imaju priliku da se direktno, od najviših predstavnika „ujedinjene opozicije“, “upoznaju sa njihovim političkim programom koji suprotstavljaju politici Srpske napredne stranke i našeg predsednika Aleksandra Vučića. Njihov politički program jeste upravo to što govore i na šta pozivaju, a pozivaju na državni udar, javna silovanja i vešanja na Terazijama i govore uvrede na račun žena u politici”, zaključuju niški naprednjaci.

Gradski odbor Srpske napredne stranke staje u odbranu Brnabićeve, osuđuju uvrede i poručuju Jeremiću i “glasogovornicima političkog programa „Saveza za pljačku Srbije“ da im većinska, pristojna Srbija neće dozvoliti da ponovo dođu u priliku da odlučuju o sudbinama naših građana i građanki”zaključuje se u saopštenju SNS Niš.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.