Hitna sednica SNS zbog Dinkićevih prozivki

Izvor: Press, 03.Jan.2013, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna sednica SNS zbog Dinkićevih prozivki

"Uputila sam pisani zahtev predsedniku SNS za sazivanje hitne sednice predsedništva SNS kako da odgovorimo koalicionim partnerima, čije je kadrove postavila prethodna vlada, koji su još na funkcijama, a za koje postoji ozbiljna indicija da su upleteni u mnoge afere", kazala je Mihajlović Tanjugu.

Reagujući na konstataciju ministra privrede i finansija Mlađana Dinkića da estradnog menadžera Sašu Mirkovića nikada ne bi angažovao kao svog saradnika, Mihajlović >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je ocenila da je to "neverovatno odsustvo svakog kriterijuma za kritiku". Ona je dodala da njihovom koalicionom partneru ministru Dinkiću nije smetao vozač sa kojim je bio u koaliciji, a koji je danas pomoćnik gradonačelnika Dragana Đilasa.

"Smeta mu neko ko je, poštujući sve procedure, diplomirao na Pravnom fakultetu. Dakle, mi u SNS poštujući sve profesije, kada su u pitanju odgovorne funkcije, između vozača i diplomiranog pravnika uvek ćemo izabrati diplomiranog pravnika", zaključila je Mihajlović.

Vlada Srbije postavila je estradnog menadžera Sašu Mirkovića za pomoćnika ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića, a rešenje o njegovom postavljenju donela na poslednjoj sednici 29. decembra.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Mlađan Dinkić

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Frka zbog Dinkića: Sutra sednica Predsedništva SNS

Izvor: S media, 04.Jan.2013, 14:55

Sednica predsedništva Srpske napredne stranke biće održana sutra u toku dana i biće zatvorena za javnost, rečeno je Tanjugu u SNS...Potpredsednica naprednjaka Zorana Mihajlović juče je zatražila od predsednika te partije Aleksandra Vučića da hitno sazove sednicu predsedništva SNS zbog izjava...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.