Izvor: Pančevac-online.com, 18.Sep.2023, 09:42

HOĆEMO RAZGOVOR O DATUMU IZBORA ALI NE PRIHVATAMO UCENE Šef SNS Vučević: Mole boga da se ne usvoji moj predlog da se cenzus vrati na pet posto!

Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Srbije Miloš Vučević istakao je da je posebno zanimljiv dopis koji je opozicija poslala predsedniku Aleksandru Vučiću, a koje je on sinoć predstavio javnosti, ističući da se precizno razumeo njihov zahtev. -Videli smo čitav niz kontradiktornih zahteva. Ono što smo sinoć mogli da vidimo je konfuzija u odnosu na ono […] The post HOĆEMO RAZGOVOR O DATUMU IZBORA ALI NE PRIHVATAMO UCENE Šef SNS Vučević: Mole boga da se ne usvoji moj predlog da se cenzus vrati na pet posto! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Vučević: Niko nema pravo da unapred kaže koji će se izbori održati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2023

Dopis o izborima koji je opozicija poslala predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a on sinoć predstavio javnosti, prema oceni ministra odbranе i predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Miloša Vučеvića sadrži dosta kontradiktornih zahteva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.