Gradski odbor SNS u Šapcu: Građanima nije smešno što je Zelenović izvukao pet miliona iz njihovih džepova

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2020, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradski odbor SNS u Šapcu: Građanima nije smešno što je Zelenović izvukao pet miliona iz njihovih džepova

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu izdao je saoštenje za javnost

Gradski odbor Srpske napredne stranke ukazuje na problematiku jučerašnjeg nastupa gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića na jednoj televiziji.

- Da je kaznena politika jedan od najbitnijih faktora u borbi protiv kriminala svedoči jučerašnji nastup osuđenog prestupnika Nebojše Zelenovića na jednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od televizija, tokom koga je bezuspešno pokušao da minimalizuje svoj pred sudom dokazani lopovluk, a sebe prikaže kao nekakvu progonjenu žrtvu - piše u saopštenju GO SNS Šabac i dodaje se:

- Paralisan strahom od gubitka vlasti i razotkrivanja svih mahinacija kojima je oštetio građane Šapca, Zelenović je lagao, pokušavao da objasni neobjašnjivo, na opšte zaprepašćenje Šapčana što  uopšte ima smelosti da i dalje, uprkos svemu što je uradio, učestvuje u političkom životu.

Nema drugog objašnjenja za sve što je izrekao, osim da u budućnosti ipak planira da se povuče iz politike i počne da se bavi stand up komedijom. Jer na to je najviše ličio njegov jučerašnji nastup. S tim što građanima nije smešno - saopšteno je.

Iz Srpske napredne stranke navode da "Zelenović već godinama ne radi za dobrobit svojih sugrađana, već na njihovu štetu".

- Naprotiv, i tužno je i tragično kad čovek koji bi na mestu gradonačelnika trebalo  da radi za dobrobit svojih sugrađana, godinama, sistematski radi na njihovu štetu zavlačeći im ruku u džep.  Poslednji put odatle je izvukao čak pet miliona evra za šta postoji i sudska presuda. Građani Šapca mu to neće zaboraviti - saopšteno je iz GO SNS Šabac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.