GrO SNS Novi Sad: Obezbeđivanje novih parking mesta u centru grada, jedna je od osnovnih potreba naših sugrađana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2022, 17:17

GrO SNS Novi Sad: Obezbeđivanje novih parking mesta u centru grada, jedna je od osnovnih potreba naših sugrađana

Povodom saopštenja GrO Stranke slobode i pravde u kojem se kritikuje izgradnja dve podzemne garaže u centru Novog Sada, oglasio se GrO Srpske napredne stranke.

Obezbeđivanje novih parking mesta u centru grada, jedna je od osnovnih potreba naših sugrađana. Srpska napredna stranka i kroz ovaj, jedan od najobimnijih projekata poslednjih decenija, nastoji da izađe u susret potrebama građana, a Novi Sad od nekada uspavane lepotice pretvori u moderan grad u skladu sa vekom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u kojem živimo", navodi se u saopštenju GrO SNS.

Srpska napredna stranka postavlja pitanje predsednici Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Danijeli Grujić zašto Demokratska stranka, iz koje potiče veliki broj funkcionera SSP, tokom tri mandata rasturanja Novog Sada po svim šavovima, nije našla za shodno da reši problem parkiranja u centru grada?

"Pitamo je i na koji način sprovesti ovakav jedan projekat bez buke, prašine i raskopavanja? Ako predloži neko adekvatno rešenje, u šta sumnjamo, Gradski odbor Srpske napredne stranke predložiće je za novu ministarku građevine."

"Što se tiče „brige“ dotične persone o održavanju manifestacija u okviru Evropske prestonice kulture, čudi nas kako neko sa takvim sposobnostima i oštroumnošću, do sada nije primetio da postoji veliki broj kulturnih stanica širom grada u kojima se održavaju ti događaji. Gospođa Grujić može da bude potpuno spokojna, jer Evropska prestonica kulture, radovima u centru grada neće biti ugrožena. Nijedan događaj ne planiramo da održimo na gradilištu, već van centra, što je i logično. Uostalom, ne znamo odakle tolika briga za Evropsku prestonicu kulture, kada se zna ko je zaslužan za tu titulu, a ko je sve činio samo da otera sve događaje i investitore od Novog Sada i očigledno ima nameru da to i dalje čini", ističu u GrO SNS.

Kako je ranije saopštio SSP, Novosađani su se taman oporavili od "napredne" konstrukcije Pozorišnog trga,"a gradska vlast novim radovima stavlja na probu njihovo strpljenje".U pitanju je izgradnja podzemne garaže u Ulici Modene, koja će trajati dve godine.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.