Goranci podržali SNS

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2014, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goranci podržali SNS

Glavni odbor Građanske inicijative Goranaca odlučio je danas da ta stranka na vanrednim parlamentarnim izborima podrži listu koju predvodi Srpska napredna stranka (SNS), saopštila je Građanska inicijativa Goranaca.

Foto: Ilustracija

"Građanska inicijativa Goranaca poziva sve Gorance koji žive u centralnoj Srbiji i na Kosovu i Metohiji, da na izborima 16. marta daju podršku i glas >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koaliciji, odnosno listi koju predvodi Aleksandar Vučić. Građanska inicijativa Goranaca će od sutra krenuti u aktivnu kampanju na promociji liste Aleksandar Vučić – budućnost u koju verujem' među svojim biračima", izjavio je predsednik Građanske inicijative Goranaca Orhan Dragaš.

 

Ta stranka je saopštila da je, kao jedina politička i nacionalna organizacija Goranaca u Srbiji, "prepoznala jedino u Aleksandu Vučiću i listi koju on predvodi, šansu za bolji život svih građana u Srbiji i uspostavljanje snažne države".

 

"Bez jake države, Goranci ostaju na vetrometini kršenja ljudskih prava i bili bi nemi posmatrači sve većeg propadanja jedine države koju imaju, Srbije", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.