Goran Knežević ponovo predsednik zrenjaninskog SNS

Izvor: Blic, 16.Apr.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Knežević ponovo predsednik zrenjaninskog SNS

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Goran Knežević ponovo je izabran za predsednika zrenjaninskih naprednjaka.

Za njega su, kao jedinog kandidata, na sinoćnjoj izbornoj skupštini glasali svi delegati, prenela je danas Radio televizija Vojvodine.

Knežević je rekao da je zrenjaninska lokalna samouprava medju prvima u Srbiji razumela prednosti reformi i otvorila vrata investitorima u jednoj od najboljih evropskih slobodnih zona.

- Zaustavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smo propadanje i urušavanje grada, otvaramo gradilišta i vraćamo kranove i buldožere - rekao je on.

Prema njegovim rečima, radi se i na rešavanju decenijski starog problema snabdevanja zdrave pijaće vode, a naprednjaci, ono što su obećali, i realizuju.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.