Izvor: Radio 021, 07.Jun.2023, 14:18

Glumci tužili Nebojšu Bakareca

Grupa glumaca podnela je tužbu protiv poslanika SNS Nebojše Bakareca, potvrdila je glumica Svetlana Bojković za portal Nova.rs.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GLUMICA SVETLANA BOJKOVIĆ POTVRDILA Grupa glumaca tužila Nebojšu Bakareca

Izvor: Pančevac-online.com, 07.Jun.2023

Grupa glumaca podnela je tužbu protiv Nebojše Bakareca, potvrdila je za Nova.rs Svetlana Bojković. – Država sponzoriše sve glumce i plaća ih i slobodni su da budu plaćeni od strane Telekoma – rekao je poslanik SNS Nebojša Bakarec prošle nedelje u Skupštini Srbije, a zatim poimence naveo...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Nova.rs: Grupa glumaca tužila Bakareca za iznošenja lažnih podataka o honorarima

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jun.2023

Grupa glumaca podnela je tužbu protiv poslanika Srpske napredne stranke Nebojše Bakareca zbog "neistina koje je iznosio o njima", potvrdili su danas neki od njih za portal Nova.rs.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.