Izvor: RTS, 03.Feb.2023, 13:47

Glišić: Tri beogradska odbornika i dva poslanika Zavetnika prešli u SNS

Dva narodna poslanika i tri odbornika u Skupštini grada Beograda Zavetnika prešli su u SNS, izjavio je predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić.
Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić predstavio je danas nove članove Srpske napredne stranke koji su "napustili stranku Zavetnici, nezadovoljni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << njenom politikom i incidentima poslanika na jučerašnjoj sednici Skupštine". 

Glišić je na konferenciji za novinare rekao da su ga kontaktirali članovi stranke Zavetnici i da su izrazili želju da budu deo SNS, jer su, kako je naveo, videli da ta stranka ima ozbiljnost i odgovornost za sve svoje postupke.
U SNS su prešli odbornici u Skupštini grada Beograda stranke Zavetnici Stefan Jovanović, Marija Vukmirović, Bojana Sladojević, kao i narodni poslanici Dušan Stoiljković i Dragan Nikolić.
Nikolić, koji je i potpredsednik Zavetnika, demantovao je Glišićevu tvrdnju da je prešao u SNS i poručio da oni koji jesu, treba da vrate mandate.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petoro članova strankе Zavеtnici prеšlo u SNS

Izvor: Danas, 03.Feb.2023

Prеdsеdnik Izvršnog odbora Srpskе naprеdnе strankе Darko Glišić prеdstavio jе danas na konferencije novе članovе strankе koji su napustili stranku "Zavеtnici", nеzadovoljni, kako je rekao, njеnom politikom i incidеntima poslanika na jučеrašnjoj sеdnici Skupštinе.

Nastavak na Danas...

Glišić: Poslanici i odbornici stranke Zavetnici prešli u SNS (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić predstavio je danas nove članove Srpske napredne stranke koji su napustili stranku "Zavetnici", nezadovoljni njenom politikom i incidentima poslanika na jučerašnjoj sednici Skupštine...Glišić je na današnjoj konferenciji rekao da su ga kontaktirali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.