Glišić: Krajem maja ili početkom juna smene u SNS

Izvor: B92, 19.Apr.2018, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glišić: Krajem maja ili početkom juna smene u SNS

Beograd -- Predsednik Izbršnog odobra SNS Darko Glišić izjavio je da će krajem maja ili početkom juna nekoliko funkcionera biti isključeno iz stranke ili smenjeno.

Glišić za list Politika od petka, nije želeo da spekuliše o imenima, ali je najavio da će na sednici predsedništva stranke biti govora o radu pojedinih ministara, kao i da će se analizarti rad 167 stranačkih odobra.

Politika podseća da je stranački kriterijum za izbacivanje iz SNS >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << -a nedostojno ponašanje, optužbe za proneveru ili mobing.

"Uvek je dobro napraviti kontrolu i analizu da li su ljudi koje je stranka imenovala na pravom putu na poslu koji rade. Tu je razlika izmedju nas i drugih partija", rekao je Glišić za list.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.