Izvor: JUGpress.com, 20.Nov.2018, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glišić : Jak SNS garancija da Vranje može da ide napred

VRANJE

Darko Glišić predsednik Izvrnog odbora Srpske napredne stranke boravio je večeras u Vranju, povodom otvaranja novih prostorija naprednjaka.

“Čuvajte SNS jer je samo jaka  stranka garancija da Vranje može da ide napred, i brže i jače i bolje, jer nemate kome da ga ostavite, Oni koji su bili ostavili su vam sve najgore, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << zatvorene fabrike, dugove, razrušene puteve. Čuvajte stranku, čuvajte Vranje”, poručio je večeras u Vranju Glišić članovima stranke koji su se u velikom broju okupili ispred zgrade u kojoj su nove prostorije vranjski naprednjaka.

Glišić je bio iznenađen dobrodošlicom koju su mu priredili članovi stranke.

„Impresioniran sam brojem ljudi koji je večeras ovde. Želim da vam se zahvalim što ste došli i da vam čestitam  otvaranje novih prostorija u kojima ćemo, siguran sam, imati bolje uslove za rad. I da jačamo iz dana u dan, osnažujemo našu stranku koja je na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem pokazala da ume da vodi ovu državu, da ume od nas, iz dana u dan, da pravi vrednije i bolje i ljude sa više energije koju će upotrebiti da učine život u sredinama u kojima su dobili poverenje građana, lakšim i boljim. Ja sam siguran da Vranje ima tu snagu da u godinama koje su ispred vas uradi puno toga dobrog za sve vas i da ćete svi zajedno čuvajti zajedništvo stranke ovde i sve ciljeve koje ste ispred sebe postavili da uspete da ih realizujete, rekao je Glišić.

Večeras je u novim prostorijama održan i sastanak Gradskog odbora Srpske napredne stranke, na kome su analizirani rezultati koje su naprednjaci ostvarili tokom ove godine.

Najavio još jedan sastanak na kome će biti donet plan i program za 2019. Kao I pripreme za 2020.

“Mi smo na nekih 15 meseci od lokalnih izbora i želimo na vreme da izanaliziramo sve ono što smo uradili u prethodnom periodu i da neke greške koje smo imali ispravimo i da se pripremimo za izazove koje će doneti 2019.”, kazao je Glišić.

Ocenjujući rad gradskog odbora u Vranju Glišić je rekao da je njegova ideja bila da prvi miting za predsedničke izbore bude održan u Vranju.

”To na najbolji način govori o tome koliko sam poverenje imao u ove ljude ovde u Vranju da će oni dobro to da organizuju i da će na najbolji mogući način politiku koju vodi naš predsednik stranke Aleksandar Vučić predstave ljudima i da naprave najbolji mogući rezultat što se pokazalo kao dobra odluka. Oni su opravdali to poverenje koje sam im dao i drže taj neki nivo rada. Svaka nova godina je izazov ako gledate sa aspekta jedne lokalne samouprave borba za bolji i veći budžet, borba za više investicija više radnih mesta za rešavanje problema koji tište građane, zaključio je Glišić.

Slaviša Bulatović predsednik Gradskog odbora SNS u Vranju je rekao da je najveća snaga odbora stranke 12.000 članova kojih ima u Vranju. „Kojima ništa nije teško i koji će uvek sprovoditi politiku SNS u Vranju“.

Sa Glišićem u Vranju je boravio i Dragan Stevanović potpredsednik Izvršnog odboora SNS.



PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.