Glavni odbor DS: Nije u planu, niti će biti saradnje sa SNS

Izvor: N1 televizija, 02.Sep.2017, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavni odbor DS: Nije u planu, niti će biti saradnje sa SNS

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac je na sednici Glavnog odbora izjavio da nije u planu, niti će biti saradnje sa Srpskom naprednom strankom.

Šutanovac je još rekao da se, nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio Srbiju kao "ekonomskog zmaja", ispostavilo da je zemlja postala "ekonomski zmaj od papira" jer je u protekle tri godine privredni rast zemalja u okruženju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << bio višestruko veći nego u Srbiji.

Šutanovac je, na sednici Glavnog odbora DS, ocenio da je očigledno da postoje dve Srbije - "jedna je njihova, iracionalna, kao iz nekog rialiti šoua", a prava i racionalna Srbija je "na kolenima, u kolapsu, životni standard opada, građani su osramoćeni i poniženi".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

"Nikakva saradnja DS i SNS nije u planu, niti će biti"

Izvor: B92, 02.Sep.2017

Beograd -- Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je da nikakva saradnja DS-a i Srpske napredne stranke nije u planu, niti će je biti...On je na sednici Glavnog odbora DS-a u Beogradu rekao da je ta stranka u poslednje vreme napadana kao devedesetih godina i od vlasti i od dela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.