GOJKOVIĆ O NAPADU NA AKTIVISTKINJU SNS-a: Očekujem da nadležni organi i institucije reaguju i da sankcionišu svaki vid nasilja

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 18:59

GOJKOVIĆ O NAPADU NA AKTIVISTKINJU SNS-a: Očekujem da nadležni organi i institucije reaguju i da sankcionišu svaki vid nasilja

Oštra reakcija članice Predsedništva Srpske napredne stranke, Maje Gojković povodom napada na aktivistkinju SNS-a.

Maja Gojković, članica Predsedništva Srpske napredne stranke, osudila je napad na akivistkinju SNS-a.

- Najoštrije osuđujem napad programskog savetnika u Jugoslovenskoj kinoteci na aktivistkinju Srpske napredne stranke, a posebno osuđujem ovaj čin nasilja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer je počinjen prema ženi koja se pristojno ponašala i koja je kao aktivista želela samo da razgovara sa ljudima.

Svaki oblik nasilničkog ponašanja potpuno je neprimeren i nedopustiv, a posebno zabrinjava što dolazi od čoveka koji radi u ustanovi kulture i kao takav ima i veću odgovornost da neguje i promoviše kulturu nenasilja.

Očekujem da nadležni organi i institucije reaguju i da sankcionišu svaki vid nasilja, a posebno nasilja nad ženama - izjavila je Gojković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.