GO SNS:”Spremni smo da omogućimo bolji život građanima” (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 27.Okt.2015, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GO SNS:”Spremni smo da omogućimo bolji život građanima” (VIDEO)

Niški odbor Srpske napredne stranke proslavio je Svetu Petku. Koordinator Gradskog odbora ove partije Milan Stanojković kaže da su naprednjaci svesni teškog perioda koji je pred svima nama ali da su spremni da omoguće bolji život građanima. Gradonačelnik Niša I član predsedništva SNS Zoran Perišić nije prisustvovao slavi, ali se >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << pisanim putem obratio stranačkim kolegama sa porukom da se mora obratiti pažnja na očuvanje porodičnih vrednosti i vere da se državom i gradom može i mora upravljati pošteno i da rad i rezultati budu jedini kriterijum koji će odrediti uspešnost.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Niški naprednjaci obeležili svoju slavu

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Okt.2015, 01:13

Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš obeležio je stranačku slavu Svetu Petku...Kordinator Gradskog odbora Milan Stanojković je rekao da je ovo prilika da se sumira sve što je urađeno...„Svesni smo uloge koja je pripala Srpskoj naprednoj stranci i odgovornosti koju imamo. Pred nama je težak...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.