GO SNS Šabac upozorava javnost: Najvećeg dužnika Srbije Zelenović i Petrović imenovali za predsednika GIK

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 13:50

GO SNS Šabac upozorava javnost: Najvećeg dužnika Srbije Zelenović i Petrović imenovali za predsednika GIK

Poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke za Šabac Boban Birmančević je istakao da je Pavlović jedan od najvećih dužnika budžetu Srbije

-Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac upozorava javnost da je lopovska vlast Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića, u poslednjem  činu svoje kriminalne vladavine imenovala advokata Budimira Pavlovića za predsednika Gradske izborne komisije - rekao je na konferenciji za novinare poverenik  Gradskog odbora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srpske napredne stranke za Šabac Boban Birmančević.

On je istakao da je Budimir Pavlović jedan od najvećih dužnika budžetu Srbije i da na današnji dan po različitim osnovama duguje 10 011 203,00 dinara, čime se plasirao na jedno od najviših mesta na listi onih koji duguju novac građanima Srbije i državnom budžetu.

-To je dokaz da Dušan Petrović, Nebojša Zelenović, Nemanja Pajić i njihova lopovska ekipa upravo traže ljude, koji se za funkcije kvalifikuju, dugovanjem, prevarama i svim onim što ne služi na čast poštenim ljudima - kaže Birmančević.

Poverenik  Gradskog odbora Srpske napredne stranke za Šabac Boban Birmančević je podsetio da je Nebojša  Zelenović "krao na izborima 2016. godine, da je kupovao glasove, kao i da je iz budžeta 2015. godine ukrao 5 miliona evra,  dok je 2019. iz budžeta grada ukrao još dva miliona evra".

-Sve to ukazuje da je njihov cilj da se mali broj ljudi oko Dušana Petrovića lopovlukom enormno obogati  na račun građana- kaže Birmančević i dodaje:

-Još strašnija je činjenica da je supruga Budimira Pavlovića, Vesna Pavlović na listi stranke Nebojše Zelenovića kao kandidat za odbornika što je direktno dovodi u sukob interesa, s obzirom na to da joj  je suprug predsednik Gradske izborne komisije -upozorava Birmančević i poziva Budimira Pavlovića da hitno podnese neopozivu ostavku.

-Dušan Petrović i Nebojša Zelenović svojim štetočinskim delovanjem upropastili su grad i pravedno bi bilo kad bi svoju predizbornu kampanju vodili tako što bi se do 21. juna svakodnevno izvinjavali Šapčanima za sve što su učinili i njima i gradu. Ali građani im neće oprostiti i oni na ovim izborima nemaju šta da traže, rekao je Birmančević i naglasio da će Šapčani  21. juna glasati za poštenje, prosperitet, rad i budućnost. Za Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku! Za našu decu - poručili su iz GO SNS Šabac.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.