GO SNS: Bezbednost poboljšana, licemerje Bozovića

Izvor: Studio B, 26.Mar.2016, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GO SNS: Bezbednost poboljšana, licemerje Bozovića

Beogradski odbor SNS poručio je danas predsedniku GO DS Balši Božoviću da su njegove ocene o bezbednosti u Beogradu paušalne i licemerne i da podaci pokazuju da su stope kriminaliteta smanjene, a bezbednost dece poboljšana.

"Istine radi, policija je posle osam godina dobila nove uniforme, nova oklopna vozila, a kada je reč o bezbednosti građana Božović bi trebalo bi da zna da je stopa opšteg kriminala smanjena za 9,5 odsto, a samo u Beogradu tokom prošle godine stopa >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << maloletničkog kriminala smanjena je za 23 odsto", naveo je GO SNS u saopštenju.

Oni ističu da je licemerno da Balša Božović kaže da je malo urađeno po pitanju bezbednosti dece, kada je tek Vlada predvođena SNS prepoznala važnost prevencije.

"U Beogradu je održano više od 3.200 predavanja u školama vezanih za preventivni rad sa decom u borbi protiv narkomanije i bezbednosti u saobraćaju, uveden je video-nadzor školskih dvorišta u većem broju opština koji je umrežen sa lokalnim policijskim stanicama", navode naprednjaci.

Oni ocenjuju da DS najvise boli i plaši borba protiv kriminala i korupcije, koju će Vlada predvođena Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom, nastaviti još odlučnije da vodi.

"Srbijom više neće upravljati tajkuni, kako je bilo u vreme DS, u Srbiji neće biti zaštićenih, niko neće moći da se sakrije iza partijske knjižice, a svako ko se ogrešio o zakon moraće da odgovara", poručuje SNS.

Oni ističu i d aje sramno reći da komunalna policija predstavlja obezbeđenje funkcionera SNS, jer je svima dobro poznato da je komunalna policija nastala u vreme vlasti Demokratske stranke, kada je u radni odnos primljen gotovo celokupni sastav komunalne policije.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.