Formiran odbor za spoljne poslove

Izvor: B92, 24.Jul.2012, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Formiran odbor za spoljne poslove

Beograd -- Odbor Skupštine Srbije za spoljne poslove konstituisan je danas, a za predsednika je izabran Miloš Aligrudić iz Demokratske stranke Srbje.

Njegov zamenik biće Gojko Radić iz Srpske radikalne stranke.

Aligrudić je posle konstitutivne sednice rekao da će Odbor razmotriti kako da maksimalno obavlja svoju aktivnost, uz najmanji finansijski utrošak.

Skupština Srbije ima 19 odbora, a opozicija bi trebalo da dobije rukovodjenje nad njih osam. Do sada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je konstituisano pet odbora.

Konstitusan je i Odbor za kontrolu službi bezbednosti koji vodi Jadranka Joksimović iz Srpske napredne stranke (SNS).

Na čelu Odbora za ustavna pitanja i zakondavstvo je predsednik parlamenta Nebojša Stefanović (SNS).

Predsednik Odbora za pravosudje, državnu upravu i lokalnu samoupravu je Petar Petrović iz Jedinstvene Srbije.

Za predsednika Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja izabrana je Jorgovanka Tabaković (SNS).
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aligrudić na čelu Odbora za spoljne poslove

Izvor: Kurir, 24.Jul.2012

BEOGRAD - Odbor Skupštine Srbije za spoljne poslove konstituisan je danas, a za predsednika je izabran Miloš Aligrudić iz Demokratske stranke Srbje. Njegov zamenik biće Gojko Radić iz Srpske radikalne stranke. Aligrudić je posle konstitutivne sednice rekao da će Odbor razmotriti kako da maksimalno...

Nastavak na Kurir...

Formiran odbor za spoljne poslove

Izvor: Akter, 24.Jul.2012

Odbor Skupštine Srbije za spoljne poslove konstituisan je danas, a za predsednika je izabran Miloš Aligrudić iz Demokratske stranke Srbije

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.